Om oss

Sandnes Hudklinikk er en klinikk som ligger sentralt på Forus mellom Stavanger og Sandnes.

Klinikken drives av Romina (cand.pharm/PharmD) som er spesialist innen kosmetiske behandlinger med god og bred erfaring.

Romina har 20 års erfaring som farmasøyt og apoteker. Hun tok videreutdanning i England innen hud og kosmetiske behandlinger. Hun er også godkjent som internasjonal laserspesialist fra ITEC.

Romina er sulten på kunnskap og deltar ofte på kurs, seminarer og kongresser i Norge, Europa og USA for å holde seg kontinuerlig oppdatert innenfor ulike og innovative behandlingsformer. Hennes resultater med pasienter har flere ganger blitt publisert internasjonalt.

Sandnes Hudklinikk kan gi en solid og trygg behandling til alle sine kunder.

Sandnes Hudklinikk har også et godt samarbeid med Klinikk Spero og Centrum vaksiner.

Helhetlig behandling er noe som er sentralt for Sandnes Hudklinikk. Her fokuseres det på hele mennesket, slik at alle kunder kan få optimalt ut av behandlingene.

Vi er også opptatt av at denne klinikken er for alle. Dette er ikke et eksklusivt behandlingssted for en spesiell type personer, men for «mannen i gata». Sandnes Hudklinikk skal være en plass hvor man kan senke skuldrene og slappe av, man kan komme akkurat som man er.

Naturlig skjønnhet er veldig viktig for oss, og det er det som vi har fokus på i behandlingene våre.

Hvorfor velge oss

Vi tilbyr deg helhetlig behandling med vår brede kompetanse og gode erfaring. Alle våre produkter er naturbaserte, og er fri fra parabener. Dette er en klinikk for alle, hvor du kan komme som du er og senke skuldrene. Klinikken har gode og konkurransedyktige priser. Du blir møtt som medmenneske og blir sett. Vår kvalitet og solide bakgrunn er din trygghet. Vi sørger for at du blir godt ivaretatt, og at du får den hjelpen og behandlingen du trenger. Velkommen til en god behandling og opplevelse!