Om oss

Sandnes Hudklinikk er en klinikk som ligger sentralt på Forus mellom Stavanger og Sandnes.

Klinikken drives av Romina Kabir (cand.pharm/farmasøyt)
som er spesialist innen kosmetiske behandlinger med
god og bred erfaring. 

Romina har 20 års erfaring som farmasøyt og apoteker. Hun tok videreutdanning i England innen hud og kosmetiske behandlinger. Hun er også godkjent som internasjonal laserterapeut fra ITEC.

 Sandnes Hudklinikk kan gi en solid og trygg behandling til alle sine kunder.

Sandnes Hudklinikk har også samarbeid med Klinikk Spero og Centrum vaksiner.

Helhetlig behandling er noe som er sentralt for Sandnes Hudklinikk. Her fokuseres det på hele mennesket, slik at alle kunder kan få optimalt ut av behandlingene.

Vi er også opptatt av at denne klinikken er for alle. Dette er ikke et eksklusivt behandlingssted for en spesiell type personer, men for “mannen i gata”. Sandnes Hudklinikk skal være en plass hvor man kan senke skuldrene og slappe av, man kan komme akkurat som man er.

Naturlig skjønnhet er veldig viktig for oss, og det er det som vi har fokus på i behandlingene våre.

ÅPNINGSTIDER

Mandag:10.00 – 16.00
Tirsdag: 11.00 – 18.00
Onsdag: 10.00 – 16.00
Torsdag 12.00 – 20.00
Fredag: 10.00 – 16.00
Lørdag: Etter avtale

Søndag: Stengt

Hvorfor velge oss

Vi tilbyr deg helhetlig behandling med vår brede kompetanse og gode erfaring. Alle våre produkter er naturbaserte, og er fri fra parabener. Dette er en klinikk for alle, hvor du kan komme som du er og senke skuldrene. Klinikken har gode og konkurransedyktige priser. Du blir møtt som medmenneske og blir sett. Vår kvalitet og solide bakgrunn er din trygghet. Vi sørger for at du blir godt ivaretatt, og at du får den hjelpen og behandlingen du trenger. Velkommen til en god behandling og opplevelse!