Ansatte

Romina

Klinikken drives av Romina (cand.pharm/PharmD) som er spesialist innen kosmetiske behandlinger med god og bred erfaring.

Romina har 20 års erfaring som farmasøyt og apoteker. Hun tok videreutdanning i England innen hud og kosmetiske behandlinger. Hun er også godkjent som internasjonal laserspesialist fra ITEC.

Romina er sulten på kunnskap og deltar ofte på kurs, seminarer og kongresser i Norge, Europa og USA for å holde seg kontinuerlig oppdatert innenfor ulike og innovative behandlingsformer. Hennes resultater med pasienter har flere ganger blitt publisert internasjonalt.

Dr. Shiva Amiri
Ansvarlige lege.

Dr. Shiva Amiri tok sin medisinske utdanning i Danmark og spesialistutdanning i England. Hun har mange års erfaring fra forskjellige sykehus i England og innen allmennmedisin fra England, Danmark og Norge. Hun har 12 års erfaring som fastlege i Norge og 4 år i medisinske kosmetiske behandlinger.

Dr. Marjana Sundal

er utdannet lege fra universitetet i Bergen. Hun har legeerfaring fra arbeidsmedisin, barne- og ungdomspsykiatri og dermatologi. For tiden er hun under spesialisering innen allmennmedisin og har tatt videreutdanning innen kosmetisk og medisinsk injeksjonsbandling. Hun har alltid hatt en særinteresse for hud og estetisk medisin og er opptatt av et naturlig resultat hos klientene sine. Hun behandler også hyperhidrose og tanngnissing ved hjelp av injeksjoner.

Anne Lunne

Studert kosmetisk dermatologisk sykepleie ved Senzie Akademiet.

Har tidligere studert human biology ved Oxford Brookes university og medisin grunnfag ved Atlantis medisinske høgskole.

Hun elsker å lære og holde seg faglig oppdatert.

For Anne vil fokus i arbeid som kosmetisk dermatologisk sykepleier være hudhelse, naturlige resultater og selvbilde.