Les mer

Pil ned lys

Sandnes Hudklinikk støtter brystkreftforskning: Donerer 1% av oktoberomsetningen

Sandnes Hudklinikk støtter brystkreftforskning: Donerer 1% av oktoberomsetningen

Kategori:

Alle Nyheter

Publisert:

8.10.24

Hver oktober samles vi for en sak som berører oss alle – kampen mot brystkreft. Denne måneden gir oss en spesiell mulighet til å forene krefter som enkeltpersoner og som samfunn for å øke bevisstheten og støtte det essensielle arbeidet med å samle inn midler til livsviktig brystkreftforskning. I år har vi hos Sandnes Hudklinikk bestemt oss for å delta aktivt i denne viktige innsatsen ved å donere 1 % av vår omsetning i oktober til forskning på brystkreft.

"Én av ni kvinner i Norge vil oppleve brystkreft i løpet av livet."

Brystkreftforeningen arbeider kontinuerlig for å støtte de som lever med brystkreft og for å fremme forskning og ny behandling. Denne innsatsen er essensiell, da den retter seg mot både forebygging og behandling.

Blant kreftforskere i Norge, som Kristina Lindemann og Daniel Heinrich, er det pågående studier som har som mål å bedre forståelsen av sykdommen. Kreftforskning spiller en avgjørende rolle i å skape nye behandlingsmuligheter og i utviklingen av tidligere diagnostiske metoder, som kan forbedre prognoser og redde liv.

Gjennom initiativ som Rosa sløyfe-aksjonen kan vi alle bidra til dette viktige arbeidet. Ditt bidrag, uansett størrelse, har potensial til å gjøre en forskjell for kvinner over hele landet, ved å støtte både de som er rammet og de som jobber for å bekjempe brystkreft.

Vår oktoberkampanje: En invitasjon til å delta

Når vi snakker om vår oktoberkampanje, handler det om mer enn bare donasjoner og støtte. Det handler om fellesskap. Vi inviterer deg til å bli en del av noe større. Du kan gjøre en forskjell, ikke bare for deg selv, men for tusenvis av mennesker som blir berørt av brystkreft hvert år.

Enten du er kunde hos oss, en støtteperson eller noen som ønsker å lære mer, er du viktig. Din deltakelse betyr at vi sammen kan heve bevisstheten om viktigheten av tidlig oppdagelse og støtte betydningsfull forskning. Din støtte, enten stor eller liten, gjør en forskjell. Ikke bare forsterker det forskningsinnsatsen, men det sender også et sterkt signal om solidaritet og fellesskap

Det er mange måter å hjelpe på, og ingen innsats er for liten. Når du handler hos oss i oktober, går 1% av omsetningen direkte til brystkreftforskning. Dette betyr at hver gang du kjøper et hudpleieprodukt, en gave, eller booker en behandling, spiller du en viktig rolle i å støtte livsviktig forskning. Ditt bidrag kan være med på å drive frem nye metoder for tidlig oppdagelse og behandling, og gi håp til de som kjemper mot sykdommen.  

Hvorfor brystkreftforskning er viktigere enn noensinne

Brystkreft er en av de mest utbredte kreftformene blant kvinner, og behovet for fremskritt innen forskning er kontinuerlig. Dagens medisinske fremskritt gir håp, men utfordringene er fremdeles store. Forskning redder liv ved å utvikle nye behandlinger og metoder for tidlig oppdagelse, noe som dramatisk kan forbedre overlevelsesratene.

Å forstå hvorfor brystkreftforskning er viktigere enn noensinne krever en titt på dagens statistikk og trender. Globalt påvirker brystkreft millioner av kvinner, og i Norge alene ser vi tusenvis av nye tilfeller hvert år. Å investere i forskning betyr at vi kan fortsette å forbedre diagnostikken og behandlingen, redusere bivirkninger, og forhåpentligvis en dag eliminere sykdommen fullstendig.

Fremtidens behandlinger vil være mer målrettede og persontilpassede. Dette betyr bruk av avansert teknologi for å lage behandlinger som er skreddersydd til den enkeltes genetiske profil. For å komme dit, trenger forskere ressurser til å utføre omfattende studier og kliniske forsøk. Derfor er din støtte essensiell.

I tillegg til nye behandlinger, fokuserer forskningen også på å forbedre livskvaliteten for dem som lever med brystkreft, samt støtteprogrammer for familier og lokalsamfunn. Din deltakelse, enten gjennom direkte bidrag eller ved å handle hos oss i oktober, kan være med på å akselerere dette viktige arbeidet. Sammen kan vi drive fremover mot en fremtid uten brystkreft.

Slik kan du støtte brystkreftsaken

Oktober er en tid for å vise solidaritet og støtte. Det kan gjøres på mange måter. For det første kan det å bli med på vårt initiativ ved å handle hos oss i oktober, utgjøre en reell forskjell. En del av hver transaksjon går uavkortet til brystkreftforskning, og sammen kan vi bidra til livsviktig utvikling.

Deretter, del informasjon. Spre budskapet om viktigheten av tidlig oppdagelse og oppfordre dine venner og familie til å ta nødvendige sjekker. Din stemme kan motivere andre til å ta grep som redder liv.

Du kan også engasjere deg ved å støtte organisasjoner som Brystkreftforeningen eller delta i arrangementer som Rosa sløyfe-aksjonen. Disse initiativene skaper bevissthet og styrker forskningsarbeidet som er så avgjørende.

Gjør det du kan for å bidra - hver innsats, uansett hvor liten eller stor, har betydning.

Kategori:

Alle Nyheter

Publisert:

8.10.24

Innhold i artikkelen

Relaterte artikler