Les mer

Pil ned lys

Slik justerer du hudpleierutinen din i overgangen til høst

Slik justerer du hudpleierutinen din i overgangen til høst

Kategori:

Alle Nyheter

Publisert:

20.8.24

1. Fuktighet er nøkkelen

Når høstluften blir tørrere, kan den suge fuktigheten fra huden din, noe som fører til tørrhet, flassing og ubehag. For å bekjempe dette, er det viktig å inkludere fuktighetsgivende produkter i din daglige rutine.

Anbefalte Produkter:

SkinCeuticals Hydrating B5 Gel: En effektiv fuktighetsgivende gel med hyaluronsyre og vitamin B5 som sørger for å binde fuktighet i huden.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Riche: Denne fuktighetskremen gir intens hydrering til tørr og sensitiv hud, takket være fragmentert hyaluronsyre.

Noon Aesthetics Hydration Booster: Et kraftig fuktighetsgivende serum med hyaluronsyre som gir dyp hydrering og støtter hudens naturlige fuktighetsbalanse.

2. Berolig og beskytt

Etter en sommer fylt med sol og saltvann kan huden være mer sensitiv og utsatt for rødhet og irritasjon. Produkter som inneholder beroligende ingredienser kan hjelpe huden å komme tilbake i balanse.

Anbefalte Produkter:

- SkinCeuticals Phyto Corrective Gel: En lindrende gel med botaniske ekstrakter som demper rødhet og irritasjon.

- La Roche-Posay Toleriane Ultra: En fuktighetskrem utviklet spesielt for sensitiv hud, som gir umiddelbar lindring fra irritasjoner.

- Noon Aesthetics SOS Calm: En beroligende krem ideell for sensitiv hud, som hjelper til med å redusere rødhet og irritasjon.

3. Bekjemp solskader med antioksidanter

Solskader som pigmentflekker og ujevn hudtone kan bli mer synlige når sommerens glød begynner å falme. Antioksidantrike produkter beskytter huden mot frie radikaler og bidrar til å reparere solskader.

Anbefalte Produkter:

- SkinCeuticals C E Ferulic: Dette kraftige antioksidantserumet beskytter huden din mot frie radikaler og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og ujevn hudtone.

- La Roche-Posay Pure Vitamin C10 Serum: Et effektivt serum med ren vitamin C som lysner huden og motvirker tegn på solskader.

- Noon Aesthetics Vitamin C Serum: Tilbyr en sterk antioksidantbeskyttelse og hjelper med å redusere synlige solskader for en friskere hud.

4. Eksfolier for å fornye huden

Eksfoliering hjelper med å fjerne døde hudceller og fremme cellefornyelse, noe som gir en jevnere hudtone og bedre tekstur. Dette er spesielt viktig når du går fra sommer til høst, da huden kan trenge litt ekstra hjelp for å fornye seg etter solens påvirkning.

Anbefalte Produkter:

- SkinCeuticals Glycolic 10 Renew Overnight: Dette er en nattkrem med 10% glykolsyre som eksfolierer huden, forbedrer teksturen og gir en jevn hudtone.

- Noon Aesthetics Double Fight: En effektiv eksfolierende krem som kombinerer glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA) for å fremme cellefornyelse, forbedre hudens tekstur og redusere tilstopping av porene.

🧐 Har du allerede begynt å justere hudpleierutinen din for høsten, eller pleier du å vente til årstiden er i full gang? Hvis du er usikker på hvilke produkter som passer best for deg i denne overgangsperioden, spør oss gjerne – vi er her for å hjelpe!

Kategori:

Alle Nyheter

Publisert:

20.8.24

Innhold i artikkelen

Relaterte artikler